24.8
AUTOPESULA JA RENGASPALVELUT KRUUNUPARKEISSA 29.8.2022 alkaen

Hyviä uutisia!
 
Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy tarjoaa jatkossa Kruunuparkkien 1-5 käyttäjille uuden, autoilijoiden arkea helpottavan lisäpalvelun. Maanantaista 29.8.2022 alkaen Kruunuparkkeihin voi tilata Future Carwash Servicen tarjoamia autopalveluita.
 
Kruunuparkki 5:seen voi tilata Future Carwashin kaikkia palveluita (autopesula + rengaspalvelut). Kruunuparkkeihin 1-4 saa säiden kylmentyessä tilattua renkaiden vaihdot sekä renkaiden kausisäilytyksen.
 
Future Carwash Service on autopesula ja rengasliike, joka palvelee taloyhtiöitä ja toimistoja Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. FCS ammattilaiset liikkuvat paikasta toiseen asiakkaiden tilausten perusteella. Voit tutustua tarkemmin yritykseen ja sen palveluihin osoitteessa: https://www.futurecarwash.fi/
 
Future Carwash Servicen palveluihin kuuluvat mm. seuraavat:
  • autojen käsinpesut
  • sisäpuhdistukset
  • penkkien tekstiilipesut
  • vahaukset ja pinnoitukset
  • renkaiden vaihdot
  • rengashotelli
 
Autollesi on siis tarjolla helppoa huolenpitoa ilman, että sinun täytyy käyttää arvokasta vapaa-aikaasi pesuloissa tai rengasliikkeissä jonottaen. FCS pesee autot perinteisin menetelmin vesipesuna, joka on autosi maalipinnalle hellävaraisin vaihtoehto ja jolla saavutetaan paras lopputulos. FCS työntekijät ovat alan rautaisia ammattilaisia ja käytössä ovat Pinelinen suomalaiset, Joutsenmerkin ansainneet pesuaineet ja liuottimet. 
 
Jos haluat lisää tietoa autopalveluista, voit soittaa Future Carwash Servicen asiakaspalveluun: puh. 045 269 3313
 
Tässä vielä lyhyesti miten FCS palvelu toimii:
  1. Autopesu tai muu haluttu palvelu tilataan etukäteen varauskalenterin kautta osoitteessa futurecarwash.fi
  2. Maksu tapahtuu varauksen lopuksi nettipankilla, luottokortilla jne.
  3. Jätä autosi normaalisti parkkiin omalle paikalleen. Future Carwash Servicen työntekijä tulee noutamaan autosi avaimen kotiovelta hieman ennen sovittua aikaa. 
  4. Auto pestään Kruunuparkki 5:n pesupaikalla ja töiden jälkeen avain palautetaan sinulle takaisin kotiin. Näin helppoa se on!
Takaisin