29.10
Rekisteröi taloyhtiösi Kruunuvuorenrannan asukasviestintäpalveluun

PNT®mobile on kaikille Kruunuvuorenrannan asukkaille suunnattu asukasviestintäpalvelu, joka on ladattavissa älypuhelimille sekä käytettävissä selaimella osoitteessa mobile.pnt.fi. Palvelu vaatii sisäänkirjautumisen.
Asukasviestintäpalvelun kautta Kruunuvuorenrannan asukkaat voivatseurata alueen tapahtumia ja tiedotteita sekä varata tulevaisuudessa Kruunuvuorenrannan yhteisiä tiloja, kuten Kruunuparkki 5 asukastilaa. Asukkaille on palvelussa käytössä myös ilmoitustaulu sekä mm. kirpputori.

Palvelu mahdollistaa myös yhtiöiden oman asukasviestinnän toteuttamisen PNT®mobilen kautta sekä yhtiöiden omien varattavien tilojen siirtämisen palvelun tarjoamaan varauskalenteriin, ilman erillistä kustannusta. Asumiseen liittyvät dokumentit, pelastussuunnitelma, asukasohjeet ja säännöt saa helposti tallennettua palveluun, jolloin asukkailla on kaikki tarpeellinen tieto aina mukana, yhdessä paikassa. 

Palvelun käyttö edellyttää taloyhtiöltä palvelun aktivoinnin eli asukastietojen lisäämisen hallintajärjestelmään, jonka perusteella asukkaat pääsevät kirjautumaan palveluun.

Palvelu mahdollistaa seuraavia toimintoja:
• Tiedottaminen ja lukukuittaukset
• Varausjärjestelmä alueen ja oman yhtiön varattaviin tiloihin ja mahdollisen iLOQ kulunohjauksen 
• Asukasryhmäkohtainen tiedottaminen
• Kaksisuuntainen viestintä kiinteistöhallinnan sidosryhmien ja asukkaan/asukkaiden välillä
• Dokumenttipankki, myös rajattavissa asukasryhmittäin
• Ohjeet ja säännöt -osio
• Kyselyt
• Asukkaiden ilmoitustaulu
• Virtuaalinen kirpputori
• Pelastussuunnitelmat esim. rajapinnan kautta PELSU-palvelusta

Miten palvelun käyttöönotto tapahtuu?
Jotta taloyhtiö saa palvelun käyttöön, tulee taloyhtiön isännöitsijän ottaa yhteys alueportaalin toimittajaan info@one4all.fitai puh. 0207 229 380.

Asukastiedot on myös tuotavissa palveluun automaattisesti Tampuuri- tai Hausvise- rajapinnan kautta. Tarvittaessa One4All voi myös lisätä asukastiedot puolestanne erillistä korvausta vastaan. 

Digitaaliset porrasnäytöt
Mikäli kaipaatte monikanavaista viestintää, tarjoaa One4all myös porrasnäyttöjä kiinteistöille. PNT®mobile toimii saumattomasti digitaalisten porrasnäyttöjen kanssa. Jos teillä on jo ennestään käytössä digitaalisia näyttöjä, on nämä pääsääntöisesti päivitettävissä One4allin järjestelmällä. Näin asukasviestintä viestin lähettäjästä riippumatta tavoittaa asukkaan keskitetyn kanavan kautta. 

Mikäli kaipaatte lisätietoja, autamme mielellämme!
 
Yhteistyöterveisin
Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy
 
Takaisin