30.8
Borgströminmäkeen valmistuu marraskuussa 2018 Setlementtiasuntojen vuokratalo kaikenikäisille.

Helsingin Kruunuvuorenrantaan, Borgströminmäkeen valmistuu marraskuussa 2018 Setlementtiasuntojen vuokratalo kaikenikäisille. Taloon tulee 108 asuntoa, joista 20 asuntoa kehitysvammaisille.
 
Talossa tulee työskentelemään yhteisökoordinaattori, joka huolehtii hyvän asuinyhteisön ja yhteisöllisyyden edellytyksistä. Yhteisökoordinaattori auttaa asukastoimikuntaa ja asukkaita suunnittelemaan talon yhteistä toimintaa, esim. kerho- ja harrastetoimintaa sekä talon tapahtumia. Lisäksi he tukevat, auttavat ja neuvovat erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa.
 
Setlementtiasuntojen taloissa asukkaat saavat ajantasaista tiedotusta digitaalisten infonäyttöjen ja asukassovelluksen avulla. Taloon tulevia erilaisia yhteisiä tiloja ja resursseja voi myös varata, keskustelua voi käydä asukkaiden kesken ja vaikkapa ilmoittaa myytävää digitaalisella kirpputorilla.
 
Hakuaika on kesällä 2018, jota ennen pidetään infotilaisuus. Vuokrahinnat vahvistuvat myöhemmin. Ennakkoon voi ilmoittautua kiinnostuneeksi osoitteessa info@setlementtiasunnot.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme 010 837 5300.

Borgströminmäen Setlementtiasunnot
Koirasaarentie 19, 00590 Helsinki
 

 
 
Takaisin