Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy

Palveluyhtiö on perustettu vuonna 2014 rakennuttamaan, hallinnoimaan ja ylläpitämään kaavanmukaisia pysäköintilaitoksia ja -alueita, yhteistiloja ja yhteispihoja Kruunuvuorenrannan alueella. Lisäksi yhtiön toimialana on perustaa, ylläpitää kruunuverkko.fi alueportaalia osakkeenomistajien käyttöön.
 
Autopaikat pysäköintilaitoksissa
 
Palveluyhtiö huolehtii tällä hetkellä Kruunuparkki 1 (Gunillantie 20), Kruunuparkki 2 (Föglönkuja 5), Kruunuparkki 3 (Gunillantie 13), Kruunuparkki 4 (Rosalankuja 8) ja Kruunuparkki 5 (Koirasaarentie 48) pysäköintilaitoksista.
 
Palveluyhtiön autopaikkojen hallinnasta ja vuokraamisesta asukkaille huolehtii taloyhtiöiden isännöitsijät kiinteistökohtaisesti.
 
Yleisestä katualueella tapahtuvasta pysäköinnistä ja sen valvonnasta vastaa Helsingin kaupungin kaupunkiympäristövirasto.
 
Alueen yhteiskerhotilat
 
Alueen ensimmäiset yhteiskerhotilat ovat valmistuneet Borgströminmäen päiväkotikiinteistön yhteyteen osoitteessa Föglönkuja 1 ja Kruunuparkki 5 ylimpään kerrokseen osoitteessa Koirasaarentie 48.

Tilavaraukset tehdään PNTmobilen varausjärjestelmästä. Taloyhtiön tulee aktivoida palvelu käyttöön ottamalla yhteyttä palvelun toimittajaan One4all Finland Oy, info@one4all.fi.
 
Yhteystiedot Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy
           
Toimitusjohtaja
Jari Paavilainen puh. 040 687 20 38, jari.paavilainen@realia.fi
Kiinteistösihteeri
Kaija Pöysti puh: 010 228 4000, kaija.poysti@realia.fi
 
Isännöitsijä                 
Joonas Siponen puh. 010 228 4975, joonas.siponen@realia.fi
 
Asiakaspalvelu           
Realia asiakaspalvelu puh. 010 228 4000, asiakaspalvelu@realia.fi
 
Kruunuparkki 1 – 5 huoltoyhtiö: Kiinteistöhuolto MAK
 
Jätehuolto: Kruunuvuorenrannan jätteen putkikeräys Oy
 
Kruunuverkko.fi sisällön tuottaja: Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy, Kaija Pöysti puh: 010 228 4000, kaija.poysti@realia.fi

Kruunuverkko.fi palvelun toimittaa One4all Finland Oy

Takaisin