8.1
Kruunuvuorenrannan asukastilojen valmistuminen ja käyttöönotto 

Kruunuvuorenrannan alueelle valmistuu kaksi asukastilaa, joiden käyttöönotto tulee tapahtumaan helmikuun 2019 aikana.
Kruunuparkki 5 osoitteessa Koirasaarentie 48 sijaitsevassa asukastilassa on urakoitsijalla jälkitöiden viimeistely käynnissä. Kalusteasennukset mm. kuntosaliin ovat vielä kesken. 
Toinen asukastila sijaitsee Kruunuvuorenrannan ensimmäisen päiväkodin Borgströminmäki yhteydessä osoitteessa Föglönkuja 1. Päiväkoti tullaan ottamaan käyttöön jo tammikuun 2019 aikana, asukastilan käyttöönotto siirtyy myöhäisemmäksi tilakalustuksen johdosta. 

Tilojen varaukset tehdään PNT®mobilen varauskalenterin kautta asukkaan käyttäjätunnuksilla. Kulku tiloihin tapahtuu asukkaan omalla PIN-koodilla joka löytyy PNT®mobilen asetuksista. Koodi toimii VAIN varattuna aikana varatussa kohteessa.
 
Miten palvelun käyttöönotto tapahtuu?
Palvelun käyttö edellyttää taloyhtiöltä palvelun aktivoinnin eli asukastietojen lisäämisen hallintajärjestelmään, jonka perusteella asukkaille luodaan käyttäjätunnukset. Asukkaat pääsevät tämän jälkeen kirjautumaan palveluun.
Jotta taloyhtiö ja sen asukkaat saavat palvelun käyttöön, tulee taloyhtiön isännöitsijän tai hallituksen ottaa yhteys alueportaalin toimittajaan info@one4all.fitai puh. 0207 229 381. Palvelun käyttöönotosta ei tule lisäkustannuksia.
Asukastiedot ovat myös tuotavissa palveluun automaattisesti Tampuuri- tai Hausvise- rajapinnan kautta. Tarvittaessa One4All voi myös lisätä asukastiedot puolestanne erillistä korvausta vastaan. 
 
Mikäli kaipaatte lisätietoja, autamme mielellämme!
 
Yhteistyöterveisin
Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy
 
Takaisin